maandag 19 mei 2008

We tellen af... en op!

Nog een kleine twee weken te gaan en dan dienen we ons burgerinitiatief in. Maar hoeveel handtekeningen hebben we al verzameld? Na een kleine maand staat onze teller vandaag al op ongeveer 2.000 handtekeningen. Nog 1.000 te gaan, dus!

Dat moet lukken!

Het gaat namelijk vlot: vele Gentenaars steunen de idee van een autoloze zondag in Gent volmondig. Zowat 9 op de 10 mensen die we aanspreken wil ingaan op onze vraag om te tekenen. Als dat geen draagvlak is!

De actiegroep zou het alvast fantastisch vinden, mocht ook jij helpen om nog wat handtekeningen te verzamelen. Je eigen handtekening natuurlijk, maar ook die van de Gentse mensen uit jouw omgeving (postcodes 9000 tot 9052). Er zit enige tijdsdruk op – zaterdag 31 mei is echt de absolute deadline! – dus hopen we op een snelle reactie… Een blad met een paar handtekeningen is al goed, maar een vol blad is natuurlijk fantastisch! De petitielijsten kunnen ingediend worden in het GEC (aan het Sint-Pietersstation) of de Oxfam Wereldwinkel in de Lammerstraat (aan het Zuid).

Op www.gentdestraatop.be is er info te vinden over deze actiegroep. Heb je vragen of bemerkingen? Stel ze ons via gentdestraatop@gmail.com.

De eindmeet is in zicht!
Mogen we ook op jouw steun rekenen?

Geen opmerkingen: